Make your own free website on Tripod.com

Yumeiho - a site of Valentin Blagoev

Home
About me
Favorite links
Contact us
Yumeiho Album

Юмейхо е част от моя път, а може би и от твоя

Това е страницата където можете да научите малко повече за мен и Юмейхо - трудно ми е да разделя себе си от пътя, който съм избрал

norbekov.jpg

shribindo.jpg

Заниманията ми с Юмейхо задълбочиха интересът ми към причините пораждащи болестите и методите за тяхното лечение. Започнах да се вглеждам и да изследвам къде и как се разпростира физическият, материалният аспект на този феномен и къде започва неговата нематериална същност; как тези две страни на човешкото тяло си взаимодействат и могат ли да бъдат балансирани. Завършил съм курсовете по Юмейхо организирани от…. Благодарен съм на Учителя си по Юмейхо – Лука за споделените знания и умения.

Лекувал съм успешно различни заболявания, имам опит, който обогатявам непрекъснато в лечението на заболявания свързани с изкривяване на гръбначния стълб, мигрена, болки в гърба, дископатия, ишиас, лумбаго, плексит, главоболие, наднормено тегло и др.

yum3.jpg
Семинара на Студенец
Проблеми и заболявания, повлияващи се добре от Юмейхо:
изкривяване на гръбначния стълб /сколиоза, кифоза/, мигрена, детска церебрална пареза, коксартроза, гонартроза, болки в гърба, дископатия, ишиас, лумбаго, плексит, главоболие, наднормено тегло, затлъстяване, парези, апатия, депресия, мускулна атрофия, миозит, полова слабост, импотентност, нередовен мензис, безплодие и други.

Любими сайтове

  • Сайт на Международната асоциация по Юмейхо с президент Масаиуки Сайонджи - (www.yumeiho.co.jp

  • Сайт на Полската асоциация по Юмейхо  www.yumeiho.pl
 

dscn6795_1.jpg